MRT EXPRESSZ

 
Kényelmes ülőhelyek, ínycsiklandozó ételek, izgalmas fedélzeti programok, érdekes úticélok és megannyi apróság teszi az MRT Expresszt egyedülálló vasúti szolgáltatássá. Önnek nincs más dolga, csak dőljön hátra, és élvezze a tovatűnő táj látványát
és fedezze fel velünk hazánk és Európa csodáit.


 KOCSIOSZTÁLYOKA kényelmes, négyszemélyes boxokkal felszerelt termes, légkondicionált Standard kocsik tökéletes választást jelentenek baráti társaságoknak,  nagyobb  csoportoknak. A Standard osztályra érvényes jegyek magukban foglalják az ülőhelybiztosítást valamint az üdvözlő- és búcsúajándékot.
 
  
 


A Standard osztályú ülésekkel szerelt kocsik Panorama
osztályú lábteret, valamint boxonként saját, teljes értékű asztalt kínálnak a nagyobb kényelem érdekében. A Comfort osztályra érvényes jegyek magukban foglalják az ülőhelybiztosítást valamint az üdvözlő- és búcsúajándékot.
 
   
 
    

Szeretné élvezni a Panorama osztály kényelmét de étkezni a célállomáson, esetleg az étkezőkocsiban szeretne? Akkor figyelmébe ajánljuk a korlátozott számban rendelkezésre álló Panorama jegyeket, melyek magukban foglalják a kisasztallal rendelkező, félboxba szóló ülőhelybiztosításon valamint az
üdvözlő- és búcsúajándékon túl az ülőhelyen felszolgált,
ásványvizet és forróitalt.


   


Hatalmas ablakok, kényelmes, fotelszerű ülések és teljes értékű asztalok garantálják a gondtalan utazást a Panorama osztály vendégei számára. A Panorama osztályra érvényes jegyek magukban foglalják az teljes értékű boxba szóló
ülőhelybiztosításon valamint az üdvözlő- és búcsúajándékon
túl az ülőhelyen felszolgált reggelit és vacsorát továbbá az ásványvíz és forróital fogyasztást.

 
   
 

 A kétszemélyes Residence lakosztályokban utazó vendégeinket induláskor egy pohár pezsgővel köszöntjük. Korlátlan ásványvíz, üdítő- és forróital, egy üveg bor, frissen készült reggeli, exkluzív vacsora és színvonalas magazinok várják vendégeinket. Minden lakosztály saját toalettel felszerelt fürdőszobával, egyedi fűtéssel és az elektromos eszközök töltésére alkalmas hálózati csatlakozóval rendelkezik. Egy kellemes felfrissülés érdekében a fürdőszobába tusfürdőt és törölközőt készítünk be.
   


Lehet tovább fokozni? A kétszemélyes Residence MAX lakosztályok a Residence lakosztályok összes szolgáltatását kínálják, még nagyobb méretben. A 8,6 m2 alapterületen kialakított lakosztályokban páratlan élmény a világ felfedezése.
 
 
FEDÉLZETI SZOLGÁLTATÁSOK


ÉTKEZŐKOCSI

A vonat elegáns, mégis meghitt atmoszférájú étkezőkocsijai az utazás teljes ideje alatt a vendégek rendelkezésére állnak a napszaknak megfelelő ételsorral. Csak foglaljon helyet, és adja át magát az étkezőkocsik egyedülálló hangulatának. A csábító és a régió ízeit megidéző ételeket minőségi alapanyagokból készíti el séfünk. A kínálatban vegetáriánus ételek is megtalálhatóak.
   
 
BÁRKOCSI

Faborítású falak, minőségi szövetek, kényelmes  kanapék kombinációja teszi a bárkocsit a vonat központi találkozási pontjává. Az exkluzív bárkocsi tökéletes helyszínt biztosít új
barátok megismerésére, vagy egy finom vacsora előtti ital elfogyasztásához. Snackek és italok széles választéka színesíti a bár kínálatát. A zongorista háttérben szóló kellemes játékával válik igazán felejthetetlenné a kikapcsolódás.
   
 
 Megjött a kedve az utazáshoz? Akkor ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba, akár egy meghirdetett utazásunkon venne részt, akár különjáratot bérelne.

MRT - Együtt. Sínen. Bárhová.


 FOGLALOK EGY UTAZÁST
  AJÁNLATOT KÉREK KÜLÖNJÁRATRA
MRT EXPRESSZ - mavrailtours.hu